Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 28/03/2019 Επεισοδιακή αλλά άκρως επιτυχημένη η συγκέντρωση του Υμηττού.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
: Επεισοδιακή αλλά επιτυχημένη έστω και στα ...σκοτάδια, η εκδήλωση της 28/03/2019 στην Πλατεία Υμηττού, με ΜΑΤ και «αντιδιαδήλωση» τριάντα περίπου άπλυτων παρακρατικών ροπαλοφόρων, έξω από την κατάμεστη αίθουσα, που εμπόδιζαν τον κόσμο να εισέρχεται και «κόψιμο» του ρεύματος μέσα.

Στην άνω εκδήλωση εκτός των άλλων, παραβρέθηκε και απηύθυνε τον παρακάτω θερμότατο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της "Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας και Υποψήφιος βουλευτής Νομού Κερκύρας
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ:

Αγαπητοί φίλοι.  Συνέλληνες.
Ζούμε σε μια από κάθε άποψη, πλούσια Χώρα, αλλά αντί να βαδίζουμε σε μια ελπιδοφόρα εποχή, οδηγηθήκαμε σε οικονομική κρίση. Τα Μνημόνια οδήγησαν σε φονική ύφεση, απολυταρχική εκτροπή, Εθνική υποδούλωση και προδοτικό ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Μετά τους διάφορους «εθνοσωτήρες»: Σημίτη, Παπανδρέου, Καραμανλή, Σαμαρά κλπ, οδηγήθηκε η Χώρα στην χειρότερη επιλογή: τον Αλέξη Τσίπρα. Έναν πολιτικό του αριστερού κινήματος. Μέχρι λίγο πριν, τον απαξίωναν οι περισσότεροι ως: «πρόεδρο του 15μελούς». Οι ίδιοι άνθρωποι, έφθασαν κάποια στιγμή να τον αναγνωρίζουν τάχα, ως «πολιτικό κεφάλαιο» ή «αριστερό εθνάρχη», που μπόρεσε να συνεργασθεί ακόμη και με πολιτικούς της απέναντι όχθης, όπως ο Πάνος Καμμένος, η Παπακώστα και ο Παπαχριστόπουλος. Μέχρι που υπέγραψε και την καταστροφική συμφωνία των Πρεσπών.
Καθένας καταλαβαίνει, βέβαια, ότι ο «βασιλιάς» είναι γυμνός, το στέμμα που έκλεψε είναι αποκριάτικο, η πορφύρα, μια σκοροφαγωμένη ρομπαβέκια (παλιόρουχο)  όπως λέμε στην πατρίδα μου την Κέρκυρα.  Ο δε σημερινός θρόνος στου Μαξίμου  πολιτικό ικρίωμα. Γιατί είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει στον Ελληνικό Λαό.
Δεν μας αξίζει να ανεχόμαστε πια την ιδεολογική τρομοκρατία και την θρασύτητα παλιών και νέων συνεργατών και συνοδοιπόρων της εγκληματικής 17Ν. Δεν μας αξίζει τέλος, να παπαγαλίζουμε όψιμα το γνωστό δόγμα της Μάργκαρετ Θάτσερ, ότι δήθεν: «Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση»! Για εμάς υπάρχει! Είναι Πατριωτική! Είναι Εθνική! Είναι δική μας!!!
Είναι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»!!!
Ευχαριστώ πολύ!».

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μετά την άνω εκδήλωση έκανε και τις εξής αναρτήσεις στο twitter:

*«30 υπάλληλοι (ναζιστές) του Σόρος με την βοήθεια του δημάρχου Υμηττού θέλησαν σήμερα να ακυρώσουν την εκδήλωση! Ο δήμαρχος έκλεισε τα φώτα, οι παρακρατικοί με μαχαίρια λοστούς απειλούσαν κόσμο! Εμείς όμως κάναμε την εκδήλωση! Γέμισε η αίθουσα από ΕΛΛΑΔΑ!».



*«Ρε ιντι-(γιδια) μιντια γιατί λέτε ψέμματα; Η εκδήλωση έγινε στον Υμηττό σε γεμάτη Αίθουσα και έξω ήταν οι πλυστρες του Σόρος με ρόπαλα μαχαίρια! Απλά η @ellinikilisi δεν φοβάται και ξέρει να κερδίζει! Πείτε στα ζαβά που στείλατε ότι ως παρακρατικοί απέτυχαν!».