Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Υποψήφιος Βουλευτής Κερκύρας με:"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ"

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ του Διονυσίου 
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κερκύρας με:
"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" 

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα από Κερκυραίους γονείς, με πατέρα τον Διονύση Γραμμένο (Γκούμα), από το χωριό Σιναράδες και μητέρα την Χρυσάνθη Τρούσα-Γραμμένου, από τις Κυπριανάδες, της Κοινότητας "Κληματιά" (Γύρου) και έζησε και εργάσθηκε τίμια, σκληρά και ευσυνείδητα από μικρό παιδί σε διάφορα επαγγέλματα και λειτουργήματα, στην Κέρκυρα, όσο την Αθήνα και το εξωτερικό. 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ.
Σπουδές:"ΑΘΗΝΑΓΟΡΕΙΟ" 4ο Δημοτικό Σχολείο Κερκύρας, Ά εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Κερκύρας, Θεατρικές σπουδές: Με τον χαρακτηρισμό του  "εξαιρετικού ταλέντου" στην "Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου Αθηνών", Μουσική, στην Παλαιά "Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας" και την Σχολή Μουσικών - Σαλπιγκτών της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού. Τραγούδι, Δημοσιογραφία & ΜΜΕ. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του). Είναι εν ενεργεία ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ της Ελληνικής Αστυνομίας, τεθείς σε αναπηρική κατηγορία, μετά από σοβαρό τραυματισμό του εν "διατεταγμένη υπηρεσία". Πάσχει από τετραπληγία και είναι δραστήριο μέλος του αναπηρικού κινήματος (ΑμΕΑ). Είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Αναπηρικής Ενώσεως Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, διετέλεσε Πρόεδρος Οικοδ. Συνεταιρισμού Αστυνομίας Πόλεων, Αναπληρωματικό μέλος Σ.Ε.Η., Αντιπρόεδρος ''Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας'', Σύμβουλος Υπουργείου Παιδείας για ναρκωτικά και νεολαία, Μέλος Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Ηθοποιός και σκηνοθέτης με πλούσια συμμετοχή στο Θέατρο και σε Ελληνικές και διεθνείς κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Εκδότης του μηνιαίου περιοδικού «Ηθοποιός» Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της "ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ" που αργότερα συνέβαλε στην δημιουργία του "ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Διακρίθηκε στην Ελληνορωμαϊκή πάλη, τον ακοντισμό, την σφαιροβολία και τη σκοποβολή με υποτροφία από το "Κοινωφελές Ίδρυμα "Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης" καταρρίπτοντας τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ και στέφθηκε Τρίτος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νόττινγχαμ. Βραβεύθηκε από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, Τιμήθηκε με το "ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ  ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ" από τον Δήμο Κερκυραίων, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου. Παρασημοφορήθηκε για «ηρωικές πράξεις και αυτοθυσία» με την πρώτη χρονολογικά ανώτατη διάκριση της ΕΛ.ΑΣ.: "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΑΣ". 
Αστυνομία Πόλεων

Πρόσφατα, σε παγκόσμια ψηφοφορία στον κυβερνοχώρο, στο portal «Wall of Fame»
(http://www.mykerkyra.gr/modules/walloffame/) του «MyKerkyra», αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟΣ με διαφορά χιλιάδων ψήφων, ανάμεσα στους επιφανέστερους Κερκυραίους ή Κερκυραϊκής καταγωγής, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν: Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, παλαιά και νέα πολιτικά πρόσωπα και Βουλευτές του Νησιού (ΔΕΝΔΙΑΣ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΣΑΜΟΪΛΗΣ κλπ) αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες (Γ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Β.ΛΕΑΝΔΡΟΣ, Σ.ΡΟΥΒΑΣ κλπ). Είναι πατέρας δύο παιδιών της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ και του ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ.
Αστυνομία Πόλεων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Με την ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ.

Στα ΣΚΟΠΙΑ πριν διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία.
Πολεμικό Ναυτικό.
Στον Άγιο Σπυρίδωνα της Κέρκυρας.
Με την Ανί Ζιραρντό.
Με την Καίτη Λαμπροπούλου.
Φιλανθρωπική βραδιά σε Λέσχη Φιλίας.
Βραβείο Κερκυραϊκής Αξιοσύνης.
Στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ.
Στην Κυπριακή Αστυνομία.
Σε ταινία με τον δάσκαλό Ντίνο Ηλιόπουλο. 
Σε άσκηση διάσωσης του  ΕΕΣ.
Φιλανθρωπική Συναυλία.


ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ 
Βράβευση  Ερυθρού Σταυρού.

Περιοδικό ηθοποιός

Στο ξεκίνημα με τον Ζαν πωλ Μπελμοντώ

Με τον ΔΙΟΝΥΣΗ και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

ΚΕΡΚΥΡΑΊΙΚΗΣ ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ & ΝΕΟΛΑΙΑ

Βραβείο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ